Uthyrning

Vi är återförsäljare för Becks maskin när det gäller entreprenad. Till­sammans gör detta att vi kan erbjuda maskiner från ledande tillverkare till konkurrens­kraftiga priser. Vi har egen service­verkstad där vi både servar och tar hand om garanti­ärenden. De märken vi saluför inom Entreprenad är följande. Kobelco, Veineri, Airman, Ghel, BM Dumpern, BM släpet & BM Track (larvband). Vi har även ett stort utbud av tillbehör till din entreprenad­maskin så tveka inte att ta kontakt med oss för vidare info och pris­uppgifter.

PW-vedmaskin

800 kronor per dygn. På samtliga priser till­kommer moms. Utkörning ordnas vid behov. Längre tid offereras på begäran.

Med PW-vedmaskin klarar du årsbehovet för en normal­villa på ett par dagar. Enligt Statens Maskin­provningars tester är maskinens kapacitet 17-18 m3 staplad ved på 8 timmar.

PW-transportören

400 kronor per dygn. På samtliga priser till­kommer moms. Utkörning ordnas vid behov. Längre tid offereras på begäran.

PW-transportören förenklar arbetet och höjer säker­heten vid vedkapning. Transportören tillverkas av plåt och drivs med snäck­växel­motor i transportörens övre del. Detta innebär att motorn drar upp veden, vilket ger ökad driftsäkerhet (slirar ej). De stabila stöd­benen tillverkas av kraftiga rör och är höj och sänk­bara. Hjulen gör att transportören lätt kan förflyttas.

PW-vedmaskin

350 kronor per dygn. På samtliga priser till­kommer moms. Utkörning ordnas vid behov. Längre tid offereras på begäran.

PW-klyven är en kraftfull el­hydraulisk ved­klyv som klyver halvmeters­ved i 2 eller 4 delar. Med en motor på 4 kW (5,5 hk) och ett tryck på 7 ton klarar den de flesta ved­klabbar. Snabbt dessutom, klyvtiden är 3,0 sekunder och returtiden 2,0 sekunder. Med den steglöst ställbara 4-skärskniven kan du få veden direkt kluven i 4 bitar. De stora hjulen gör att vedklyven står stadigt och är enkel att flytta.

Partytält

Hyr vårt fina partytält till kräft­skivan eller varför inte till ert bröllopp, ni kan hyra tältet separat alt ta med stolar bord och golv, priset beroende på utrustning och om ni vill ha det upp­monterat. Välkommen med er prisförfrågan på 0582 77 11 00.

Entreprenad

Vi är återförsäljare för Göransons och Dealy när det gäller entreprenad. Tillsammans gör detta att vi kan erbjuda maskiner från ledande tillverkare till konkurrens­kraftiga priser. Vi har egen service­verkstad där vi både servar och tar hand om garanti­ärenden.

Sunward SWE17

SWE17 är en maskin med körglädje, mjuk och fin i hydrauliken. Band­breddning är ett måste på en liten minigrävare. Breddar från 91-131. Schakt-bladet går att bredda lika mycket. Kända komponenter som Bosch-Rexroth. Cassappa-Pump, Parkers slangar.

SWE 17 Goranson har en totalvikt på 1840kg. Denna maskin har 3-cylindrig Yanmar-motor, utrustad med comforthytt, slänt- & hammar­hydraulik. 2 larvhastigheter. Lång sticka. OBS! BAND­BREDDNINGSBAR. Kvalitets­maskin. Snabb­fäste med 3 skopor ingår som standard.